Wie zijn wij?

De basis voor WVR Advies B.V. is eigenlijk gelegd in 1985 toen ik, zo groen als gras, de wereld van de accountancy binnenstapte. Dit met als doel om eerst maar eens wat breder rond te kijken in het bedrijfsleven om te kunnen bezien hoe ik mijn kost wilde gaan verdienen.
Veel gezien, veel gedaan en daarbij zeker ook veel plezier gehad.
Bij dit alles na een aantal jaren afgestudeerd als registeraccountant en ook in de praktijk meegegroeid. Leuke opdrachten gehad waarbij mijn hart toen al lag bij bijzondere opdrachten dichtbij de klanten. Het gevoel hiermee mensen echt vooruit te kunnen helpen gaf mij toen al veel voldoening. Zeker daar waar dit werk raakvlakken vertoonde met de agrarische wereld. Een wereld die mij van kleins af aan al boeit.

Mensen vooruit helpen vanuit mijn financiële achtergrond is zo dan ook mijn grootste drijfveer geworden. Dit alles vanuit het besef dat de geschiedenis achter ons ligt, maar dat het de toekomst is waar de vruchten geplukt kunnen gaan worden.
Dit besef heeft er toe geleid dat ik in 2002 een hele mooie stap naar het bedrijfsleven heb gemaakt als controller bij een internationaal opererende bedrijvengroep binnen de agrarische wereld.

In juni 2006 is WVR Advies B.V. opgericht om te voorkomen dat ik bedrijfsblind zou worden door alsmaar voor één bedrijf te werken. De wereld is groter en wat je ‘hier’ leert, kun je ‘daar’ weer toepassen. Veelal komen wij al jarenlang bij bedrijven over de vloer en mogen wij nog steeds terugkomen.

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en wordt het werk niet meer alleen door Wim van Rooij uitgevoerd. In de afgelopen jaren hebben we een aantal leuke mensen mogen verwelkomen en werken we waar mogelijk samen met een aantal vaste partners.

Op deze manier willen wij graag blijven werken voor ieders resultaat.